Robotis Hi ha 11 productes.

Mostrant 1 - 11 de 11 elements
 • Vista ràpida
  60,00 € En estoc

  El moment més important per aprendre Construeix i explora els moviments de 7 mascotes-robot diferents, a partir de 6 anys! Estimula la ment, treballa la concentració millora la psicomotricitat fina i desenvolupa la creativitat a través d'aquesta joguina educatiu per a nens.

  60,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  40,00 € En estoc

  El moment més important per aprendre Amb Robotis PLAY DINOS construeix i explora els moviments de 7 dinosaures motoritzats diferents! Estimula la ment, treballa la concentració i desenvolupa la creativitat i la psicomotricitat fina a través d'aquest joguina educativa per a nens.

  40,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  110,00 € En estoc

  En aquest primer nivell del Programa Educatiu Robotis Kitslab se'ns expliquen els fonaments tant del sistema de muntatge com de la robòtica. D'aquesta manera a través dels 12 capítols didàctics se'ns mostrarà l'acoblament i diferents activitats amb les que explorarem els temes de potència, electricitat, centre de gravetat, etc.

  110,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  110,00 € En estoc

  El segon nivell de Robotis Dream centra la seva activitat en explicar-nos tot el relacionat amb el moviment dels robots. Gràcies a cada un dels dotze capítols del llibre educatiu inclòs en el kit anirem comprenent com afecten al moviment conceptes científics tan mundans com la velocitat i la seva variació, l'aplicació de diferents forces, els punts de...

  110,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  110,00 € En estoc

  Arribem al tercer nivell de la línia Robotis Dream. En aquesta ocasió el contingut didàctic remarca els principis de la programació. Per a això el quadern imprès (disponible només en anglès) t'ajudarà a entendre els diagrames de flux i com es poden fer servir per treballar la base de la programació. 

  110,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  110,00 € En estoc

  Ja ets tot un expert en robòtica! I com a tal segurament ara tindràs ganes de participar en les competicions de les que tant has sentit parlar. Genial! Doncs aquest quart nivell es centra en aquestes activitats: tots els trucs i com els sensors poden afectar els resultats.

  110,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  149,00 € En estoc

  Robotis DREAM és un programa educatiu de robòtica enfocat com a element d'entrada per ensenyar i aprendre robòtica als nens.

  149,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  175,00 € En estoc

  Després de passar l'equador del programa educatiu Robotis DREAM i dominar les bases de la robòtica, toca ara enfocar-se a la programació i la competició de robots. 

  175,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  389,00 € En estoc

  El kit Bioloid Robotis STEM Standard  proporciona un sistema d'aprenentatge ben estructurat i organitzat barrejant interdisciplinàriament la Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, conjugant la tecnologia Robotis Premium  i la de Robotis OLLO en algunes estructures mecàniques. 

  389,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  269,00 € En estoc

  El kit Bioloid STEM Expansion  proporciona un sistema d'aprenentatge ben estructurat, escalable, i organitzat barrejant interdisciplinàriament la Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques i Programació. Aquest kit és l'ampliació del kit Bioloid STEM Standard. i és pre-requisit disposar-ne.

  269,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  659,00 € En estoc

  Robotis MINI és el robot humanoide més senzill i ràpid de muntar de la signatura Coreana (el nostre rècord personal està en, aproximadament, 3 h). Està basat en filosofia completament oberta el que permet pensar en projectes molt diferents als que ens tenen acostumats els dissenyadors.

  659,00 €
  En estoc
Mostrant 1 - 11 de 11 elements