Epoxi XTC-3D 644gr Ampliar

Epoxi XTC-3D 644gr

XTC3D644

Nou producte

XTC-3D® és un recobriment epoxi que allisa, protegeix i dóna un acabat perfecte a les teves peces fetes amb impressores 3D.

Més detalls

2 Elements

Atenció: Són els darrers en estoc!

39,00 € IVA inc.

Més informació

XTC-3D® és un recobriment epoxi que allisa, protegeix i dóna un acabat perfecte a les teves peces fetes amb impressores 3D.

Molt fàcil d'utilitzar, barreja els seus dos components líquids (2A: 1B) i aplica'ls a qualsevol peça 3D amb l'ajuda d'una brotxa o pinzell. XTC-3D® és autoanivellant pel que no deixarà traços ni pinzellades.

XTC-3D® té un temps de treball de 10 minuts i un temps de curat de 4 hores aproximadament, depenent de la quantitat barrejada i de la temperatura ambient.

XTC-3D® cura en un revestiment dur i resistent als impactes i pot ser polit, emprimat i pintat fàcilment. Afegir colors i efectes metàl·lics és molt senzill.

Molt econòmic: 28 grams de XTC-3D® cobreixen més de 250 cm². 90% d'estalvi en temps i treball: XTC-3D® penetra en les estries que deixa la impressió 3D i crea un acabat suau i d'alt brillantor. El treball de la peça a posteriori és gairebé innecessari.


Apte per a qualsevol tipus d'impressió 3D: XTC-3D® es pot aplicar a impressions 3D SLA i SLS. Funciona perfectament amb ABS, PLA, Laywood (polímer de fusta), pols i altres materials rígids. Pot usar-se també per recobrir EPS o EPDM (polietilens) així com escuma de poliuretà, fusta, escaiola, teixits, cartró i paper. XTC-3D® no conté COV (compostos orgànics volàtils) ni Ftalats ni Fosfats.