LEGO WEDO Ampliar

LEGO WEDO

LEGOWEDO

Nou producte

WeDo és el concepte de LEGO® Education per als més joves. Els nens construeixen models amb sensors simples i un motor que es connecta als seus ordinadors, i programen comportaments amb una eina extremadament simple, fàcil i divertida per iniciar-se en la robòtica.

Més detalls

3 Elements

Atenció: Són els darrers en estoc!

149,00 € IVA inc.

Més informació

WeDo és el concepte de LEGO® Education per als més joves. Els nens construeixen models amb sensors simples i un motor que es connecta als seus ordinadors, i programen comportaments amb una eina extremadament simple, fàcil i divertida per iniciar-se en la robòtica. El Set bàsic WeDo permet construir i programar de forma guiada 12 senzills models robòtics LEGO connectats a un equip informàtic a través del port USB. Aquest set conté més de 150 elements, incloent un motor, sensors de distància i inclinació i el Hub USB LEGO®.

Combina aquest set amb el programari LEGO Education WeDo més el conjunt d'activitats per a desenvolupar 12 activitats temàtiques.

LEGO® Education WeDo també es pot programar de forma senzilla amb el programari educatiu lliure i de descàrrega gratuïta Scratch, desenvolupat pel MIT.