DREAM Nivell 3 Ampliar

DREAM Nivell 3

ROBODREAM3

Nou producte

Arribem al tercer nivell de la línia Robotis Dream. En aquesta ocasió el contingut didàctic remarca els principis de la programació. Per a això el quadern imprès (disponible només en anglès) t'ajudarà a entendre els diagrames de flux i com es poden fer servir per treballar la base de la programació. 

Més detalls

5 Elements

110,00 € IVA inc.

Més informació

Arribem al tercer nivell de la línia Robotis Dream. En aquesta ocasió el contingut didàctic remarca els principis de la programació. Per a això el quadern imprès (disponible només en anglès) t'ajudarà a entendre els diagrames de flux i com es poden fer servir per treballar la base de la programació. Amb el temps adquiriràs la destresa i l'habilitat suficient per aconseguir que el robot que has construït es comporti com tu vols.

Amb aquest objectiu a l'horitzó, el kit proporciona més elements que amplien les opcions robòtiques de les nostres construccions.
Així, s'inclouen a més de peces de plàstic, 2 servomotors, 2 sensors d'infrarojos externs, 2 sensors de tacte i un mòdul de llums LED. Utilitza aquests complements en les teves robots juntament amb els elements interns del controlador CM-150 per crear jocs o experiments divertits. A continuació es detallen els diferents capítols de Robotis Dream Nivell 3.