STEM Nivell 1 Ampliar

STEM Nivell 1

ROBOSTEM1

Nou producte

El kit Bioloid Robotis STEM Standard  proporciona un sistema d'aprenentatge ben estructurat i organitzat barrejant interdisciplinàriament la Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, conjugant la tecnologia Robotis Premium  i la de Robotis OLLO en algunes estructures mecàniques. 

Més detalls

5 Elements

389,00 € IVA inc.

Més informació

El kit Bioloid Robotis STEM Standard (Science, Technology, Engineering and Mathematics) proporciona un sistema d'aprenentatge ben estructurat i organitzat barrejant interdisciplinàriament la Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, conjugant la tecnologia Robotis Premium (actuadors Dynamixel AX) i la de Robotis OLLO en algunes estructures mecàniques. Utilitzat en l'exitós programa internacional ROBOTIS KIDSLAB.

Inclou dues increïbles workbooks o llibres impresos a color amb multitud de continguts educatius i didàctics per aprendre dels errors fent, experimentat i jugant. Ideal a l'escola i per a activitats extra-escolars d'alt valor afegit.

El kit Bioloid Robotis STEM Standard és escalable i es pot ampliar amb el kit Bioloid Robotis STEM Expansió per realitzar 9 magnífics robots addicionals amb 4 actuadors AX-12A addicionals i la possibilitat que no siguin autònoms si no radiocontrolar les seves funcions.